Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinicius respinge varianta unei plecări de la Real Madrid şi se gândeşte la Balonul de Aur

https://www.football-espana.net/
vinicius jr

Vinicius Junior, atacantul echipei de fotbal Real Madrid, a respins posibilitatea de a fi cedat la alt club, conform unui interviu pentru canalul brazilian TNT Sports, şi are ca obiectiv de viitor câştigarea Balonului de Aur, relatează EFE, potrivit Agerpres.

Extrema braziliană a vorbit în premieră şi despre polemica pe care a avut-o cu atacantul Karim Benzema, care îl sfătuia pe fundaşul Ferland Mendy să nu-i mai paseze mingea brazilianului într-o partidă cu Borussia Moenchengladbach din Liga Campionilor.

''Relaţia mea cu Benzema nu s-a schimbat şi nu se va schimba niciodată. Face totul să mă ajute. Din afară nu se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a vorbit cu adevărat. La Real Madrid presiunea este foarte mare şi orice lucru mic care iese din interior creează mari repercusiuni afară'', a explicat brazilianul.

Vinicius s-a declarat ''fericit'' de ultimele rezultate ale echipei madrilene, chiar dacă aportul său nu a fost la fel de consistent ca altă dată, dar a explicat că trece printr-un proces de maturizare şi că vrea să aleagă acţiunile corecte.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

Brazilianul a adăugat că simte absenţa susţinerii din partea fanilor, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru că aceşti ''îl împingeau să rişte mai mult''. El a adăugat că are 100% încredere în Real Madrid, în toţi jucătorii şi în preşedintele Florentino Perez, care ''mereu i-a dat cea mai mare forţă din lume: ''Întotdeauna spune că este cel mai mare fan al meu după familia mea. Mă simt fericit şi mulţumit cu acest lucru''.

Întrebat dacă nu ar prefera un împrumut, aşa cum a fost cazul norvegianului Martin Odegaard, cedat la Arsenal, Vinicius a respins o asemenea ipoteză: ''Mereu sunt concentrat pe dorinţa de a rămâne la Real Madrid, de a fi alături de cei mai buni jucători şi de a învăţa de la ei. Am 20 de ani şi pare că joc demult, dar sunt abia la începutul carierei mele. Vreau să rămân la Madrid pentru totdeauna, să-mi construiesc cariera mea, să ajut echipa cu goluri, dar şi cu pase decisive''.

În ce priveşte duelul cu Atalanta din optimile Ligii Campionilor, Vinicius speră că Real Madrid va trece de acest obstacol şi va ajunge în finală.

În viitor, Vinicius doreşte să câştige un Balon de Aur şi i-a citat printre viitoarele staruri pe Jadon Sancho, Erling Haaland şi Ansu Fati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.