Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vintilă se teme de Academica Clinceni: Importante sunt cele trei puncte, mai ales că mereu au fost probleme cu echipele mici

gsp.ro
Bogdan Argeș Vintilă

Tehnicianul Bogdan Vintilă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că FCSB trebuie să obţină victoria în meciul cu Academica Clinceni, mai ales că în ultimii ani au fost probleme cu echipele mici, potrivit news.ro.

"Faptul că vor juca împotriva noastră le va da un plus de adrenalină şi de entuziasm. Ne întoarcem pe Arena Naţională şi ne-am dori ca odată cu acest joc să avem suporteri mai mulţi în tribună, să ne încurajeze. E important, pentru că în anii precedenţi cu echipele mici au fost probleme. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Acum, cu cine le luăm, chiar nu contează, dar sunt importante cele trei puncte. Indiferent ce parcurs ai în campionat, în momentul în care joci contra FCSB-ului, este meciul care îţi poate salva un sezon. Cel puţin ca imagine. Pe mine mă interesează doar ce face FCSB. Şi eu vreau să câştig", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

FCSB joacă, luni, de la ora 20.00, cu Academica Clinceni, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.