Vinul fiert este deja o tradiție pentru serile geroase de iarnă. Scorțișoară, portocală, cuișoare, fiecare își pregătește băutura după bunul plac. Dar, această iarnă vine cu o noutate în materie de băuturi calde. Vinul fiert pare că va fi înlocuit cu ginul fierbinte.
Aromat și ușor de preparat, acesta combină mango, portocale, condimente și un strop de gin, oferind o alternativă fructată și picantă pentru serile reci.
Rețeta este simplă și se prepară în doar 15 minute. Sucul de mango și portocală, alături de scorțișoară, cuișoare, ghimbir și anason stelat, creează o băutură caldă reconfortantă, ideală pentru momente de relaxare sau întâlniri sociale.
Pentru un plus de eleganță, ginul fiert poate fi servit într-o cană decorată cu o felie de portocală și un băț de scorțișoară.
Potrivit specialiștilor, ginul fiert nu este doar o încântare pentru papilele gustative, ci și pentru privire, devenind astfel noul „must” al iernii, notează merkur.de.






























Comentează