Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vinul și acadelele au salvat viața unei femei din Australia, după ce a rămas blocată, timp de 5 zile, cu mașina în noroi

Twitter
femeie disparuta

O femeie dispărută a supraviețuit 5 zile cu vin și acadele după ce a rămas blocată cu mașina în noroi, în timpul unei drumeții de o zi în High Country din Victoria, Australia.

Lillian, în vârstă de 48 de ani, era "teafără și nevătămată" când salvatorii au găsit-o, la 5 zile de la dispariția ei, scrie Mediafax.

Serviciile de urgență au găsit-o teafără după ce a supraviețuit cu acadele și vin, blocată în noroi cu mașina, după ce a nimerit pe un drum greșit în timp ce conducea. Mașina rămăsese blocată în noroi și, din cauza unor probleme de sănătate, Lillian nu a putut merge pe jos până la un loc în care să aibă semnal la telefon, conform Dailystar.

Sergentul Martin Torpey, de la autoritatea polițienească locală, a declarat că singurul lichid pe care femeia, care nu bea, îl avea la ea era o sticlă cu vin pe care o cumpărase cadou pentru mama ei.

Femeia planificase o excursie de scurtă durată

"Plănuia doar o excursie de o zi scurtă, așa că luase cu ea doar câteva acadele, nu și apă. A reușit să rămână lângă mașina ei și să nu se rătăcească prin tufișuri, ceea ce a ajutat poliția să o găsească", a spus acesta.

Lillian, care a fost "extrem de ușurată" când a apărut poliția, a fost dusă la spital pentru a fi tratată, rămânând sub observație deoarece era deshidratată.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.