Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violator eliberat din închisoare în baza recursului compensatoriu, reținut tot pentru viol

112 politia politie

Un bărbat de 42 de ani, din comuna Roșia de Amaradia, judeţul Gorj, eliberat în 2018 din penitenciar în baza recursului compensatoriu, a fost reţinut de poliţişti, luni, fiind acuzat că a violat o bătrână de 89 de ani, anunță MEDIAFAX.

Bărbatul a fost prins într-o pădure, după o urmărire în care au fost folosiți și câini de urmă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: Gigi Becali, tratament gratuit pentru bolnavii de cancer! Donație impresionantă și pentru ‘Matei Balș’

Poliţiştii au fost anunţaţi, luni, de fiul femeii din comuna Roșia de Amaradia, că aceasta a fost violată în propria locuinţă de un bărbat. Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că agresorul este un fost deţinut care a ispăşit o pedeapsă tot pentru viol, după ce ar întreținut relații sexuale cu o bătrână de 70 de ani. Acesta a fost eliberat din penitenciar în 2018, în baza recursului compensatoriu.

Luni, bărbatul de 42 de ani a fost rețint pentru viol și violare de domiciliu.

Citește și: Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul „Victor Babeș” din Capitală a refuzat să poarte mască, tușind spre cadrele medicale

Victima a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea examinării și recoltării de probe biologice. S-a stabilit că prezintă leziuni traumatice specifice infracțiunii de viol, care necesită pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale și nu i-a fost pusă în primejdie viața", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.