Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violatorii din Vaslui, din nou in fata instantei. Ar putea iesi din arest

violatorii

Cei şapte tineri din Văleni, judeţul Vaslui, acuzaţi de viol şi lipsire de libertate, au ajuns la Curtea de Apel Iaşi, unde se judecă legalitatea măsurii arestării preventive luată pe numele lor de către Judecătoria Vaslui. Maşina cu care aceştia au fost transportaţi de la Penitenciarul Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, pe Bulevardul Păcurari.

'Cei şapte tineri au fost transferaţi într-o maşină a Penitenciarului Iaşi şi transportaţi la Curtea de Apel', a declarat pentru AGERPRES şeful penitenciarului, Marius Vulpe.

Pe 17 august, Judecătoria Vaslui a dat sentinţa în cazul celor şapte violatori din Văleni. Boicu Ionuţ Bogdan (21 ani) - a fost condamnat la 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare; Burada Silviu (21 ani) - 8 ani şi 4 luni închisoare cu executare; Burlacu Paul Andrei (28 ani) - 7 ani închisoare cu executare; Surleac Ioan (20 ani) - 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare; Bolboceanu Petrică (23 ani) - 7 ani de închisoare cu executare; Rotaru Alin Dumitru (18 ani) - 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare; Avădanei Silviu (22 ani) - 7 ani închisoare cu executare.

De asemenea, instanţa, prin această hotărâre de fond, i-a obligat pe violatori, în solidar, să plătească victimei suma de 50.000 lei, despăgubiri morale. În aceeaşi zi, judecătorul a decis înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului preventiv. Această măsură a fost pusă în aplicare imediat după pronunţarea instanţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.