Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO: Violente la Brasov: Protestatarii anti-Ponta, fata in fata cu cei anti-Iohannis

protest

Violente au avut loc duminica dimineata la Brasov cand protestatarii ani-Iohannis s-au aflat fata in fata cu protestatarii anti-Ponta in fata prefecturii din Brasov. Fiecare tabara s-a aflate de o parte si de alta a bulevardului pe care se afla un cordon de jandarmi pentru a evita ciocnirile dintre acestia.

In imaginile prezentate de televiziuni o femeie a acuzat ca a fost lovita de jandarmi. Traficul rutier a fost oprit iar protestatarii si jandarmii s-au imbrancit in mijlocul strazii.

Ciprian Aldea - purtator de cuvant Jandarmerie IJJ Brasov

"Nu a fost lovita nicio persoana, ea a fost dusa o domnisoara la sectia de politie pentru legitimare pentru ca s-a manifestat violent. Elvin Albu a organizat protestul sustinatorilor ACL. El  a mai fost sanctionat de politie pentru actiuni de protest impotriva proiectului Rosia Montana. Acum se declara sustinator ACL. Are mai multe dosare penale pntru ca s-a manifetat violent, pentru ultraj a incercat sa blocheze artere de circulatie.

In acest moment mai e doar grupul condus de Elvin Albu la protest. Grupul PSD s-a manifestat pasnic, fara violenta", a explicat pentru Antena 3 Ciprian Aldea, purtator de cuvant al Jandarmeriei din Brasov.

Acesta sustine ca singurul monet tensionat la proteste a fost provocat de Elvin Albu.

"Elvin Albu a parasit grupul lui din fata prefecturii, doar el personal a incercat sa se apropie de grupul PSD, in acel moment a fost condus la grupul lui. Ei au autorizatie pana la ora 20.00", a spus purtatorul de cuvant al Jandarmeriei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.