Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru punctează de ce l-a ales pe Orban și nu pe Cîțu: Eu nu pot să urmez un om care este mai slab decât mine

stirileprotv.ro
Violeta Alexandru

Deputatul PNL Violeta Alexandru, susţinător al lui Ludovic Orban pentru funcţia de preşedinte al PNL, afirmă că nu poate "urma" un preşedinte de partid care este mai slab din punct de vedere managerial decât ea şi care nu a demonstrat că este un om de echipă, anunță news.ro.

"Eu nu pot să urmez un om care este mai slab decât mine. Nu pot să urmez un preşedinte de partid care este mai slab decât mulţi dintre voi. Când spun mai slab, spun managerial. Când spun mai slab, spun un om care încă nu a demonstrat că trage cot la cot cu echipele Partidului Naţional Liberal şi avea toată ocazia să o facă la organizaţiile din Bucureşti, oricare, la alegere. Cine nu a convins că este om de echipă, adică la firul ierbii, cine nu a convins managerial că poate să ducă o organizaţie, o instituţie la nivelul performanţei la care trebuie să ajungem fiecare dintre noi, nu poate să mă aibă în spate pentru recomandarea candidaturii lui, pentru că eu, natural, merg cu cel care este foarte bun şi politic, şi managerial şi în sensul relaţiei cu fiecare dintre membrii noştri”, a afirmat Violeta Alexandru, miercuri seară, într-o şedinţă a PNL Sector 1.

Fostul ministru al Muncii din Guvernul condus de Ludovic Orban a afirmat, de asemenea, că opţiunea sa pentru Ludovic Orban este a unui om care consideră că PNL are nevoie de "persoane cu experienţă în viaţa politică şi administrativă”, pentru că "nu ne jucăm, nu improvizăm”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.