Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru: 'Am fost tranșată de PNL în două ore'

Violeta Alexandru

Fostul ministru PNL al Muncii, deputatul Violeta Alexandru, a acuzat luni, în plenul Camerei Deputaților că a fost „tranșată” de liberali imediat după ce a anunțat că vrea să se dezafilieze de la grupul parlamentar PNL.

„Am depus miercuri solicitarea (de dezafiliere din grupul PNL) și am fost transata, ca sa zic asa, la doua ore dupa ce am depus-o, desi solicitarea mea era sa intre in vigoare de vineri, pentru a vedea in ce masura in grupul PNL exista disponibilitate pentru dialog. Am fost transata in doua ore. Acum nu stiu ce satisfactie aduce PNL acest lucru. Nu este despre mine, ci este un semnal pe care PNL il dă. Nu am nimic sa imi reprosez vizavi de activitatea din cadrul echipei liberale. Ma mir ca PNL are asemenea satisfactii, sa se lupte cu Violeta Alexandru. Daca asta e miza lui Florin Roman, pentru ca pe Gabriel Andronache nu-l vad genul de om sa faca asemenea gesturi, cred ca dansul a uitat cine sunt cei cu care ne luptam in continuare si aceia sunt PSD.

Ii port un respect deosebit dlui Orban. Ma veti gasi in parteneriat cu presedintele Orban si cu cei care au ales sa ramana cu coloana vertebrala dreapta si sa spuna lucrurilor pe nume”, a declarat Violeta Alexandru.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.