Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru L-A PULVERIZAT pe coordonatorul PNRR care a plecat în concediu: 'Faptul că faci niște documente nu înseamnă că îți faci treaba'

Facebook
Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, președintele PNL București, a criticat miercuri seară, la B1 TV, plecarea în concediu a lui Nicolae Toderaș, coordonatorul tehnic al PNRR, deși premierul a spus că niciun funcționar nu poate face asta până când nu este finalizat planul de reziliență

“Semnalul premierului trebuie să fie înțeles de toată lumea, este un semnal corect. Până nu îți termini treaba nu lași lucrurile la jumătatea drumului. Este drept că declarația premierului a venit vineri, iar concediul acestui domn, care are vreo două locuri de muncă full time, era luat de luni, la câteva zile peste weekend.

Am vrut să scot în evidență următorul lucru, faptul că faci niște documente nu înseamnă că îți faci treaba. Dacă ele sunt aprobate și sunt bune se numește că ți-ai făcut treaba, ori în administrație atâta vreme cât nu ți se stabilesc niște indicatori de performanță și mi se pare că acest PNRR este ocazia ca să facem un experiment dacă putem implementa indicatori de performanță, ar fi putut să genereze niște indicatori clari. Problema este numărul de observații care înseamnă că va mai dura o perioadă”, a declarat Violeta Alexandru.

Aceasta a spus că modul în care a fost trimis de către România PNRR-ul către Comiia Europeană, pare că a fost “împachetat la repezeală”:

“Poate că a fost o corespondență serioasă între ministerele de linie și cel al fondurilor europene și că au împachetat documentul repede, repede ca să se încadreze în deadlinul despre care spunea. Cert este că pare că a fost împachetat cu repezeală, nu sunt minciuni acolo, dar pare că s-a împachetat cu repezeală și de întrebi de ce. Totuși este cel mai important document al ministrului în acest moment.

Simpla atitudine, faptul că încă nu sunt lucrurile gata și te-ai gândit să te relaxezi, eu nu aș putea să stau în concediu când știu că este ceva în neregulă și trebuie să îl pun la punct. Cu fiecare zi care trece, amânăm investițiile care trebuie făcute”, a declarat Violeta Alexandru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.