Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru: Nicușor Dan ne garantează rezultatul dorit – înfrângerea Gabrielei Firea

Realitatea Plus
gabriela firea violeta alexandru

Prin susținerea candidaturii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, PNL are garanția că Gabriela Firea va fi învinsă, a spus, joi, Violeta Alexandru, președintele PNL București, în cadrul unei conferințe de presă.

„Această candidatură ne dă garanția că vom avea rezultatul dorit, și anume înfrângerea Gabrielei Firea. Prin urmare, în perioada următoare, alături de echipa de campanie și de Nicușor Dan vom… face un program politic care să răspundă nevoilor de dezvoltare ale Bucureștiului”, a declarat Violeta Alexandru, la finalul ședinței Biroului Politic București al PNL.

Ea a mai spus că Biroul Politic a votat în unanimitate pentru susținerea lui Nicușor Dan și a menționat că va propune, vineri, Biroului Executiv al partidului să sprijine această candidatură, care maximizează șansele PNL în cursa pentru Primăria Capitalei, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: BREAKING Peste 3.000 de cetățeni din Italia au intrat în România în ultimele 24 de ore (oficial)

„Avem obligația să maximizăm șansele pe care le avem la Primăria Capitalei”, a declarat aceasta.

Prezent la conferință, Nicușor Dan a spus că mulțumește Biroului Politic București al PNL pentru susținere și că a avut cu reprezentanții liberalilor o discuție aplicată despre problemele Bucureștiului.

„Am avut o discuție aplicată pe problemele bucureștenilor. După cum știți, suntem la capătul unei guvernări la nivel local catastrofale, suntem în incapacitate de plată - primăria, traficul este din an în an mai aglomerat, poluarea este la cote alarmante. Pentru fiecare din aceste probleme trebuie să ne armonizăm soluțiile. O să avem o astfel de soluție în săptămânile care urmează”, a declarat acesta.

Ludovic Orban a anunțat, joi, că PNL va susține candidatura lui Nicușor Dan pentru Primăria Generală a Capitalei. Liderul liberal a precizat că sondajele arată că alți posibil candidați ai partidului nu ar avea garanția că ar putea câștiga în bătălia cu PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.