Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Alexandru (PNL), afirmații la scenă deschisă: Îmi este jenă! VIDEO

Violeta Alexandru

Deputata liberală, Violeta Alexandru, a declarat că îi este tot mai greu și îi este jenă să mai răspundă criticilor venite din exterior de la oameni referitor la ceartă internă din PNL.

„Îmi este jenă să mai răspund mesajelor oamenilor care ne întreabă ce ne oprește, ce s-a întâmplat de ne-am apucat să ne certăm în loc să facem ceea ce le-am promis că facem. Nu am o problemă, răspund acestor oameni, înțeleg să-mi apăr colegii și să dau explicații, dar adevărul este că am din ce în ce mai puține explicații de oferit acestora și dorință reală de a le arăta acestora în fiecare săptămână că am făcut câte ceva concret care să justifice încrederea pe care ei au avut-o în noi și în PNL”, a declarat Violeta Alexandru.

Acesta a prezentat în Parlament mesajul de susținere al deputaților PNL care îl susțin pe Ludovic Orban la șefia partidului.

„Alături de colegii mei din Camera Deputaților susținem un guvern care să fie cu adevărat pus pe treabă de așa manieră încât să se vadă rezultate pentru oameni, să ne lăsăm de ceartă și de orgolii, să ne lăsăm de orice încercare de a ne scuza în fața oamenilor pentru că nu ne vor ierta și nu vreau să fie prea târziu”, a conchis aceasta.

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.