Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD, acuză: Acest guvern nu reușește, cu niciun chip, să nu se împiedice la tot pasu

facebook.com
Violeta Radut

Acuzații dure aduse de deputatul PSD Violeta Răduț, la adresa guvernului PNL. Răduț spune că guvernul o ține din gafă în gafă.

"Acest guvern nu reușește, cu niciun chip, să nu se împiedice la tot pasul, merge din gafă în gafă, din eroare în eroare. Pentru membrii guvernului, „România lucrului bine făcut” pare a fi un concept ce le depășește cu mult capacitatea de funcționare, asta dacă nu cumva nu l-au tratat din start ca pe un banal slogan electoral.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

 

Se plânge premierul, se plânge ministrul Sănătății că, din cauza deciziei CCR, răspândirea cazurilor de infecție cu noul coronavirus nu va mai putea fi ținută sub control. Pe lângă faptul că acest lucru nu are cum să fie adevărat, din moment ce creșterea numărului de infectări a tot fost raportată zi de zi, cu săptămâni bune înainte de pronunțarea CCR, guvernul încearcă să găsească un țap ispășitor pentru incompetența proprie.

Lucrurile sunt simple: dacă ar fi gestionat adecvat criza sanitară și ar fi instituit toate măsurile restrictive în concordanță cu legea, adică fără să încalce Constituția, Curtea Constituțională nu ar mai fi avut „obiectul muncii”.

Ne-a spus guvernul că va veni urgent cu un proiect de lege privind măsurile carantinării și izolării pe perioada pandemiei, astfel încât să respecte decizia CCR. Și l-au elaborat, dar și acesta are lacune de reglementare: proiectul de lege nu a fost pus în consultare publică, legea nu prevede clar care este durata carantinării/izolării, decizia de carantinare/izolare ar trebui să fie una individuală, nu colectivă, iar această decizie ar trebui reglementată prin lege, nu printr-un ordin de ministru, tocmai pentru că este o măsură privativă de libertate…", transmite Răduț.

Se pare că guvernul liberal intră în incapacitate de reglementare atunci când i se cere să respecte legea. Când e vorba să o ocolească, altfel stau treburile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.