Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD, despre ministrul Educației: 'Pe dascălii, elevii, părinții din restul țării când îi ascultă?'

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, susține că ministrul Educației, Monica Anisie, își face campanie electorală prin susținerea dezbaterilor pe tema deschiderii școlilor. „Pare că este preocupată să sublinieze mai mult calitatea politică”, este de părere Violeta Răduț.

Citește și: Eugen Teodorovici tună și fulgeră: 'Am înceredere că tribunalul îmi va da dreptate'

„Dezbatere pe tema deschiderii școlilor sau campanie electorală în incinta unităților de învățământ? Cine susține aceste întâlniri: Monica Anisie, ministrul Educației, sau Monica Anisie, președintele PNL Sector 2?

Din felul în care mediatizează doamna aceste acțiuni, pare că este preocupată să sublinieze mai mult calitatea politică. Nu pot să nu mă întreb, dacă tot susține că vrea dezbatere în legătură cu începerea anului școlar, de ce a ales să ia la picior doar școlile din sectorul 2 București? Pe dascălii, elevii, părinții din restul țării când îi ascultă? Sau ei nu prezintă importanță pentru președintele PNL Sector 2 București, Monica Anisie?”, a precizat Violeta Răduț pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.