Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț, deputat PSD: Încă un `GHINION`... Cam acesta este mesajul lui Iohannis către profesorii și elevii din România

facebook.com
Violeta Radut

Deputatul PSD, Violeta Răduț, critică dur atitudinea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis față de problema începerii anului școlar. Ea susține că felul în care se raportează autoritățile în aceste zile la această problemă arată clar ca ”încă un Ghinion” urât s-a abătut asupra copiilor și părinților în acest an plin de probleme:

”Încă un “GHINION”... Cam acesta este mesajul lui Iohannis către profesorii și elevii din România.

Președintele nu dă nici cel mai vag semn că i-ar păsa de faptul că există multe familii în țară care, efectiv, nu-și pot permite achiziționarea de măști suficiente pentru un întreg an școlar, mai ales atunci când este vorba de familii cu mai mulți copii, ai căror părinți și-au pierdut, poate, și locurile de muncă. La fel și pentru dascăli, procurarea de măști poate constitui un efort financiar considerabil.

Însă, președintele ridică din umeri și dă impresia că subiectul i se pare unul banal și neimportant pentru preocupările sale: “nu este o problemă extremă”.

Știm, pentru liberali nimic din ce-i afectează pe români nu reprezintă probleme extreme; agenda lor e cu totul diferită de a oamenilor. Ei mint în încercarea de a-și acoperi incompetența, mint în timp ce jefuiesc bugetul statului, mint în timp ce-și instalează apropiații de partid pe funcții înalte, mint încercând să adune capital electoral.”, susține ea pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.