Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduţ, deputat PSD: 'Nu-i deranjează pe liberali să se împăuneze cu investițiile începute de PSD'

facebook.com
Violeta Radut

Violeta Răduţ, deputat PSD de Teleorman şi secretar al Comisiei de Muncă, afirmă că programul de relansare economică lansat de PNL este de fapt o copie a programului de guvernare al PSD din 2016. "Că pălăria guvernării este mult prea mare pentru liberali s-a văzut și ne-au demonstrat-o cu vârf și îndesat", afirmă Violeta Răduţ.

"Însă, la aroganță, risipă și fandoseală, nu pot fi depășiți. Astăzi, au ales să prezinte planul de relansare economică într-un spațiu select – Clubul Diplomaților – de parcă tandemul președinte-premier ar fi avut de comunicat românilor numai vești minunate care necesitau un decor exclusivist. Nu contează că românii au rămas fără locuri de muncă, că firmele se închid una după alta, că așteptările lor legate de pensii sau alocații sunt ignorate total. Important este ca mesajele liderilor supremi să fie transmise dintr-un ambient luxos.

Și ce ne spun aceste mesaje? Marele plan de relansare a economiei fusese “programat” pentru acum o lună. Au întârziat, dar acest lucru nu ne surprinde (nu e nici prima, nici ultima dată când liberalii nu fac ceea ce promit). Când, în sfârșit, au ieșit, descoperim că planul liberal pentru economie este o copie fidelă a programului de măsuri propus de PSD. Nici asta nu ne surprinde prea mult (știam că liberalii nu pot și nici nu au cu cine; doar așa-zisele programe de guvernare cu care s-au prezentat la fiecare a n-a învestire de guvern erau niște modeste ciorne, care abia se întindeau pe câteva pagini).

Nu-i deranjează pe liberali să se împăuneze cu investițiile începute de PSD: nici cu Autostrada Sibiu-Pitești, nici cu Autostrada Comarnic-Brașov, cu Modernizarea Aeroportului Otopeni, Spitalele regionale sau cu Sistemul Național de Irigații. Toate sunt proiecte începute de PSD, la unele deja se lucrează, altele au procedurile finalizate, altele sunt gata de licitație. PNL nu trebuie decât să le continue… chiar dacă nu au fost ideile lor. Până la urmă, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere", scrie deputatul PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.