Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Violeta Răduț despre prelungirea ședinței de guvern: 'Vă mai amintiți cum se inflamau spiritele cu 'noaptea ca hoții'? Oare ce fac acum guvernanții liberali?'

facebook.com
Violeta Radut

Prelungirea ședinței de guvern la ceasuri atât de înaintate i-a amintit deputatei Violeta Răduț despre isteria generată de liberali atunci când Guvernul Dăncilă își prelungea lucrul. Violeta Răduț se întreabă despre considerentele care i-au determinat pe liberali să prelungească această ședință de guvern. Deputata PSD dă două motive dintr-o listă de 24: privatizarea sănătății și autorizarea turismului electoral.

Citește și: Fosta șefă TAROM, anchetată! Ce ar fi făcut cu banii pe care îi primea de la companie

"Vă mai amintiți cum se inflamau spiritele cu 'noaptea ca hoții'? Oare ce fac acum guvernanții liberali? Ei bine, au făcut o ședință de guvern maraton, pe a cărei ordine de zi au introdus, nici mai mult, nici mai puțin, de 24 de proiecte de Ordonanță de Urgență!!!

Fără să fie anunțate înainte, fără să știe nimeni care le sunt urgențele. Din ce informații s-au mai strecurat, am aflat, totuși, că tocmai au privatizat sănătatea și tocmai au deschis drumul turismului electoral", a scris deputata Violeta Răduț pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.