Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă a IZBUCNIT la adresa PSD - ALDE: E o măsură de sorginte comunistă, duce la falimentarea firmelor

paginadepolitica.ro
Viorel Catarama

Președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă a criticat, luni, intenția guvernului, anunțată de Liviu Dragnea, de impozitare a cifrei de afaceri, susținând că este ”o măsură de sorginte comunistă” și că ”punerea în practică a acestei inepții va duce la falimentul a cel puțîn o treime din firme”, scrie Mediafax.

”Dreapta Liberală a luat act cu stupefacție de intenția guvernului, anunțată de Liviu Dragnea, de impozitare a cifrei de afaceri (CA). Este o măsură de sorginte comunistă; în toată lumea se impozitează profitul/câștigul, nu cifra de afaceri.

Explicațiile oferite nu stau în picioare; guvernul poate taxa (cu 20% de exemplu) toate transferurile de bani în paradisuri fiscale (prestări servicii, consultanță, comision), dar nu face acest lucru deoarece astfel de operațiuni sunt efectuate și de multe firme care lucrează cu statul și care transferă astfel ''șpagă'' în locuri care cu greu pot fi urmărite de autoritățile române”, a declarat președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă.

El a afirmat că Dreapta Liberală cere tuturor cetățenilor, sectorului privat și asociațiilor patronale să se opună cu vehemență acestei măsuri.

”Esență acestei măsuri este dorința socialiștilor de a slabi și distruge pe cât posibil sectorul privat; punerea în practică a acestei inepții va duce la falimentul a cel puțîn 1/3 din firme (cele cu J în față), dacă studiem bilanțurile oficiale depuse”, a conchis Cataramă.

Citește și: Atac FURIBUND la adresa lui Liviu Dragnea: Delirul de putere trebuie oprit cât mai repede

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.