Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă are vești bune pentru fanii lui Dinamo: Am avut primele negocieri cu Ionuț Negoiță

Omul de afaceri Viorel Cataramă este foarte interesat de achiziția pachetului majoritar de acțiuni din cadrul clubului Dinamo București. Acesta a intrat deja în negocieri cu actualul patron, Ionuț Negoiță, iar discuțiile vor continua în cursul săptămânii următoare, potrivit Mediafax.

Viorel Cataramă a declarat că sunt șanse mari să ajungă la un numitor comun cu Negoiță, iar un anunț oficial urmează să fie făcut în zilele următoare. “M-am întâlnit cu domnul Negoiță și am avut o primă rundă de negocieri. Aceste discuții vor continua și probabil că marți (n.r. 5 noiembrie) vom avea o nouă rundă de negocieri. Dacă toate lucrurile vor merge bine, am putea ajunge la un acord în scurt timp”, a declarat Viorel Cataramă pentru site-ul fanatik.ro. Omul de afaceri vrea să introducă echipa la bursă. Din spusele sale, acest lucru s-ar putea întâmpla în cel mult un an din momentul în care o să devină acționar majoritar.

Clubul din București este de vânzare de doi ani, dar până în acest moment, chiar dacă mai mulți oameni de afaceri și-au arătat intenția de a cumpăra entitatea, nu s-a ajuns la un consens. Negoiță a precizat că oamenii interesați sunt nevoiți ca la început să aducă jumătate de milion de euro, pentru a ”stinge” datoriile scadente. În total, datoriile clubului se ridică la 1.8 milioane de euro.

Vezi si: Victor Ponta, ofertă pentru PNL: CONDIȚIA pentru a intra în sală la votul de învestitură a Guvernului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.