Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă anunță constituirea 'Mișcării Patrioților Români'. Printre obiective, suspendarea și demiterea lui Klaus Iohannis

arhiva personala
Viorel Catarama

Viorel Cataramă a anunțat, marți, constituirea ”Mișcării Patrioților Români”. Printre obiectivele alianței se menționează că președintele Klaus Iohannis trebuie suspendat și demis ”pentru încălcarea gravă a Constituției, îndeosebi a libertăților”.

”Patrioți români,, este vremea unirii! Președintele țării și Parlamentul au suspendat drepturile și libertățile noastre fundamentale fără o motivație solidă, frica fiind elementul determinant! Drept consecință, economia a colapsat, capitalul românesc a falimentat iar milioane de români au fost aduși în pragul sărăciei și al disperării! Toate partidele parlamentare sunt în egală măsură vinovate de această situație, instaurând în țară tirania și sclavia! În acest context, apariția unei forțe politice care să sprijine lupta patrioților români pentru libertate și suveranitate este obligatorie; de aceea, se pune temelia și se lansează Mișcarea Patrioților Români (MPR)”, a scris pe Facebook Viorel Cataramă.

Ministrul de Interne anunță că toți cei care se opun autorităților în Criza Coronavirus sunt parte a unui operațiuni de război hibrid împotriva României

El a schițat și platforma-program a alianței. Printre obiectivele alianței se refăsesc respectarea drepturilor și libertăților, iar orice suspendare va putea fi făcută numai prin referendum, încurajarea dezvoltării capitalului românesc și a economiei naționale, în principal pe baza exporturilor, crearea de noi locuri de muncă prin creșterea industriei, agriculturii, cercetării și prestărilor de servicii, inclusiv prin descurajarea importurilor, disponibilizarea fondurilor pentru modernizarea sănătății și a învățământului, pensia minimă să fie 70% din salariul minimn, naționalizarea resurselor naturale și a utilităților și destructurarea cartelurilor bancare.

De asemenea, alte obiective sunt ”spargerea monopolurilor multinaționalelor”, limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini, interzicerea exportului de lemn, suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis pentru încălcarea gravă a Constituției, îndeosebi a libertăților și aducerea în fața justiției a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viață a unor români nevinovați.

”Partidele componente ale Alianței, precum și Guvernul din umbră, inclusiv candidatul la PMB vor fi anunțate în maxim 3 săptămâni”, mai anunță Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.