Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă atacă guvernul Orban: Din nepricepere, transformă românii activi în asistați social

facebook.com
Viorel Catarama

Majoritatea specialiștilor sunt de acord că, la felul în care arată economia României în momentul acesta, un crash financiar este aproape sigur. Este o chestiune doar de timp până la criza economică va lovi cu putere țara noastră.

Una dintre vocile cele mai puternice care contestă politicile economice ale guvernului este cea a omului de afaceri Viorel Cataramă. Cu o experiență de peste 30 de ani în economie, magnatul ce candidează pentru un post de senator în Bihor, din partea Pro România, crede că toate măsurile de restricție impuse de guvern nu fac decât să pună economia pe butuci.

„Închiderea piețelor și a târgurilor, dar lăsarea mall-urilor și a supermarket-urilor deschise ne-a arătat dubla măsură cu care acționează acest guvern străin de suferința și disperarea românilor. Închiderea restaurantelor a făcut ca industria ospitalității din România să funcționeze la 30% din capacitate, zeci de mii de oameni au rămas fără loc de muncă și toate acestea fără nicio bază științifică.” a atacat prin intermediul paginii oficiale de Facebook, Viorel Cataramă.

Mai mult, omul de afaceri este convins că acest context se va schimba și, după 6 decembrie, vom avea o nouă majoritatea în parlament ce va lua măsurile potrivite: „Bătaia de joc la adresa noastră se va termina pe 6 decembrie! Din Parlamentul României mă voi asigura că interesele românilor sunt prioritare, capitalul românesc va fi încurajat și promovat, iar micii antreprenori își vor putea relua afacerile care le asigură traiul de zi cu zi. Vom fi solidari, pentru că numai așa vom putea depăși această perioadă, dar vom fi solidari cu cei cu adevărat în nevoie, categoriile sociale vulnerabile, nu vom mai transforma românii activi și cu potențial economic în asistați social, care stau la mâna statului!”

Viorel Cataramă candidează pentru un post de senator de Bihor pe listele Pro România la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Văzut ca singura alternativa adevărata în județul Bihor, omul de afaceri își propune să lupte pentru reistaurarea tuturor libertăților și a promis că, indiferent de rezultatul de duminică, el va rămâne aproape de bihoreni. În acest moment, el este cotat, potrivit sondajelor interne, cu prima șansă la câștigarea alegerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.