Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă, candidatul PRO România Bihor la Senat, cere demisia managerului de la SCJU Oradea, pentru că e candidat

arhiva personala
Viorel Catarama

Candidatul PRO România Bihor la funcţia de senator, Viorel Cataramă, a declarat luni, în conferinţă de presă, că îi cere demisia managerului Spitalului Judeţean din Oradea, dr. Gheorghe Carp, candidat la Senat din partea PNL Bihor, pentru a nu se întâmpla o nenorocire ca la Piatra Neamţ.

"Având în vedere Piatra Neamţ, îi cer lui Gheorghe Carp să demisioneze din fruntea spitalului. El este în campanie electorală şi se presupune că lucrează şi are activitate electorală. Cum poate să rămână director de spital? Ca să se întâmple şi aici o nenorocire? Şi el e numit politic, ca şi managerul de la Piatra Neamţ. Prin urmare îi cer în mod public demisia având în vedere calitatea de candidat pentru Senat", a declarat Viorel Cataramă.

Candidatul Pro România a menţionat că deşi a lansat de repetate ori apelul la dezbateri publice către contracandidaţii săi din celelalte partide, nu a primit niciun răspuns de la aceştia, pe care îi consideră fricoşi.

Citește și: Un medic ATI RUPE TĂCEREA după tragedia de la Piatra-Neamț: Oricare dintre secțiile ATI se poate găsi mâine în aceeași situație

"Le cer tuturor să nu folosească banul public în campania electorală. E adevărat că nu-i văd pe niciunul, nu i-am întâlnit şi nu am reuşit să-i întâlnesc timp de două săptămâni jumate, prin toate târgurile şi oraşele prin care am fost. Nu am reuşit să văd măcar o singură echipă de campanie a unui alt partid. Eu nu spun că nu e. Dar eu nu am reuşit. Prin urmare, trag concluzia că aşa cum le e frică să discute cu mine, le e frică să discute şi cu electoratul. Stau pitiţi, aşteaptă alţii să le facă campania electorală şi ei să ia doar voturile. Trist, dar adevărat", a declarat Viorel Cataramă.

El a precizat că se află zilnic pe teren în judeţul Bihor, vizitând sate, comune, oraşe. Candidatul PRO România a adăugat că a primit mai multe solicitări să "nu se mai ia" de liberalul Ilie Bolojan, el adăugând că îl respectă pe preşedintele CJ, dar nu se teme de acesta.

"Eu îl respect pe Ilie Bolojan, dar nu mă tem de el şi nu am de ce a mă teme. Pentru că eu nu vorbesc decât de fapte concrete. Bunăoară, acum patru ani a garantat pentru Norica Nicolai şi a garantat prost. A spus că face linie Ryanair şi nu s-a făcut. Garantează acum pentru nişte nevolnici şi neputincioşi. Şi probabil că va avea acelaşi rezultat. Nu se dezice de Ludovic Orban, aşa cum un alt obedient celebru, Rareş Bogdan, o face, având în vedere măsurile aberante care închid pe zi ce trece şi judeţul Bihor. Eu nu contest meritele domnului Ilie Bolojan, pe care îl respect, dar nu fac decât să aduc în atenţia dumneavoastră câteva lucruri care ţin de domeniul evidenţei", a mai spus Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.