Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Cataramă se compară cu președintele SUA: 'M-am înscris din disperare. Mă recomandă ce îl recomandă și pe Donad Trump'

stiripesurse.ro
Viorel Catarama

Viorel Cataramă, candidatul Dreptei Liberale, a declarat joi, la emisiunea ”Gândurile lui Cristoiu”, că ”disperarea” l-a determinat să se înscrie în alegerile prezidențiale. El mai spune că există o similitudine între candidatura sa și cea a președintelui SUA, Donald Trump, anunță MEDIAFAX.

Citește și:  Renate Weber iese la rampă! ‘Este pompoasă şi nefericită’

”M-am înscris din disperare. din disperarea unui om care de 30 de ani lucrează în sectorul privat, sector care de 30 de ani este tamponat, sub o formă sau alta, de statul socialist român. Exporturile sunt descurajate, importurile sunt încurajate. Societățile comerciale dau faliment, iar pe cale de consecință cinci milioane de români au plecat în străinătate. Activitatea economică e în scădere. Producătorii români nu mai au piață de desfacere. Afeacerile sunt în pericol. E evident în situația în care toate partidele sunt de stânga -socialiste, neomarxiste sau neocomuniste - și toate umflă statul până plesnește și dau privilegii nenumărate și ajutoare sociale celor din sectorul de stat. cineva trebuie să apere și sectorul privat. Nu poți apăra din tribună, trebuie să intri în arenă”, a declarat Viorel Cataramă în timpul emisiunii ”Gândurile lui Cristoiu”.

Citește și: Gabriela Firea atacă: Nu am întâlnire secrete în PSD .

El a mai spus că disperarea l-a făcut să încerce să lupte pentru interesele economiei românești și ale sectorului privat

”Ce mă recomandă? Ce îl recomandă și pe Donald Trump - experiența de om de afaceri, care timp de 30 de ani, cu bune și cu rele, controversat sau nu, dar a reușit să supraviețuiască tuturor problemelor, știe să conducă o societate și e cel mai calificat dintre toți să conducă o țară”, a adăugat Cataramă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.