Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorel Moldovan i-a refuzat pe câini: Tehnicianul nu vrea să antreneze în 'Groapă'

Viorel Moldovan (47 de ani) nu vine la Dinamo! Oficialii Chindiei Târgovişte ar fi discutat cu patronul Ionuţ Negoiţă termenii financiari ai cedării antrenorului, dar acesta din urmă nu i-ar fi acceptat, potrivit Mediafax.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Potrivit telekomsport.ro, actualul club al lui Moldovan a cerut 45.000 de euro pentru a-l lăsa să plece, prelungirea împrumutului lui Mihai Neicuţescu până la la finalul sezonului, dar şi 20% dintr-un viitor tranfer al jucătorului. Dinamo caută cu disperare un antrenor după problemele de sănătate avute de Eugen Neagoe, iar pe lista bucureştenilor s-a aflat şi Viorel Moldovan. Înainte de meciul cu Craiova, Chindia a anunţat că fostul internaţional va rămâne la Târgovişte, însă Moldovan a lăsat de înţeles că şi-ar dori o nouă provocare la Dinamo, iar totul depinde de hotărârea conducerii. Acum, oficialii clubului promovat în acest sezon în Liga 1 au intrat la negocieri cu Ionuţ Negoiţă, dar acesta a considerat că pretenţiile sunt exagerate şi nu poate să le îndeplinească.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

"N-aş vrea să discut subiectul Dinamo. Sunt antrenorul Chindiei. Atât şi nimic mai mult. Eu cred că Dinamo atrage indiferent de situaţie foarte mulţi antrenori, e un "challenge" (n. red. - provocare) interesant, dar alte comentarii nu vreau să fac. N-am discutat cu jucătorii de acest aspect. Întrebaţi conducerea (n. red. - dacă voi fi pe bancă cu CFR)", declara Moldovan în urmă cu câteva zile.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.