Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, EXUBERANTĂ după laudele lui Jean - Claude Juncker: Acest lucru arată seriozitatea cu care am tratat acest proiect

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după atacurile extrem de dure lansate, ieri, de președintele Klaus Iohannis, care a acuzat-o că nu înțelege obligațiile pe care le are un premier. În cadrul unei emisiuni la Bruxelles, Viorica Dăncilă a discutat cu jurnalisul Antena 3 Sabina Iosub.

"Am avut o discuție în cadrul Colegiului Comisarilor, am discutat despre stadiul pregătirilor, despre prioritățile noastre, despre summit-ul de la Sibiu, despre ambițiile noastre și am constatat că suntem pregătiți și apreciați. Mai mult, într-o discuție anterioară domnul Jean - Claude Juncker a spus că este prima dată când un premier vine să discute de patru ori despre preluarea președinției, lucru care arată seriozitatea cu care am tratat acest proiect.  O primă așteptare este înțelegerea acestui examen. Deținem pentru prima dată această președinție, suntem într-o perioadă complicată la nivel european, trebuie să răspundem la provocări care nu au mai fost", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: Klaus Iohannis a DECLANȘAT o revoltă fără precedent - Președintele e AMENINȚAT de transportatori .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.