Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a anunțat că Ana Birchall a fost REVOCATĂ de la Justiție: 'Trebuie să fie un magistrat care să înțeleagă problemele'

Inquam Photos / George Calin
dancila birchall gavrilescu

Ana Birchall are zilele numărate în fruntea Ministerului Justiției! CCR a decis că președintele Klaus Iohannis trebuie să semneze decretul de revocare care o vizează. Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, miercuri seara, după ședința CEX, că își dorește în fruntea Justiției un magistrat.

”După cum știți, conform deciziei CCR, doamna Ana Birchall a fost revocată din fruntea Ministerului Justiției. Decizia CCR a fost luată în urma analizei pe punctele de vedere și a conflictului constituțional dintre premier și președinte. Pe baza acestui conflict a fost luată decizia revocării.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Mi-aș dori la Justiție să avem un independent. Am propus-o pe Dana Gârbovan pentru că am crezut și cred că justiția trebuie să fie independentă. Trebuie să fie un magistrat care să înțeleagă problemele, care să aibă o relație cu toate asociațiile de magistrați astfel încât încredere în justiție să revină.”, a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.