Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a dat semnalul: strategia PSD la votul de învestitură pentru guvernul Orban

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila lansare

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă la Suceava, miercuri, că învestirea noului guvern nu depinde de social-democraţi, ea reiterând că parlamentarii PSD nu vor fi prezenţi în sala de plen la momentul votului.

Citește și: SURSE - Ultimatum pentru Dăncilă în PSD

''Nu ştiu dacă va fi cvorum (...) Noi nu ne prezentăm la vot (...) Aşa cum (partidele din opoziţie n.red.) au asigurat cvorumul şi au asigurat numărul de voturi, cele 238 de voturi ca să dărâme guvernul, pot să asigure cei 238 ca să treacă guvernul. Nu depinde de PSD (...) Vor începe audierile în comisii şi pe data de 4 va fi votul în Parlament (...) Să vedem ce va urma. Poate reuşesc să facă acest cvorum'', a spus Dăncilă. 

Întrebată referitor la cum ar putea influenţa votul din Parlament privind învestirea noului guvern Dăncilă rezultatul primului tur de scrutin al prezidenţialelor, Dăncilă a răspuns că nu asta e important, ci stabilitatea din ţară. 

''Nu gândesc în funcţie de primul tur sau al doilea tur, nu gândesc în funcţie de candidatura mea sau a altora. Eu gândesc în funcţie de ceea ce este bine pentru România. Suntem într-o situaţie de instabilitate (...) Îmi doresc stabilitate în România pentru că sunt investitori care au nevoie de stabilitate şi predictibilitate (...) Nu leg acest lucru de alegeri'', a mai spus preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.