Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a declarat că Paul Stănescu i-a reproșat că e urâtă de români, fiind asociată cu Dragnea: 'A realizat anumite lucruri'

Inquam Photos / Octav Ganea
dancila stanescu

Viorica Dăncilă a declarat, marți, că Paul Stănescu i-a reproșat în CEx că este apreciată negativ de români pentru că este asociată cu fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Ea a afirmat că a venit cu argumente cu care speră că i-a schimbat opinia fostului vicepremier și președinte executiv al PSD.

„A fost opinia domnului Paul Stănescu, nu vreau să o comentez, i-am spus în interiorul forului statutar ceea ce aveam de spus, i-am răspuns la acest lucru și cred că după ce i-am răspuns și Paul Stănescu a realizat anumite lucruri și aceste răspunsuri cred că ar trebui să îl îndepărteze de această opinie pe care a avut-o în cadrul Comitetului Executiv”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre reproșurile lui Paul Stănescu, aduse în Comitetul Executiv, în care susține că Viorica Dăncilă este urâtă de români pentru că este asociată cu Liviu Dragnea.

Citește și: Radu Tudor denunță un atentat la securitatea României! Celebrul jurnalist atacă Guvernul

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, au fost singurii care au votat în Comitetul Executiv împotriva desemnării Vioricăi Dăncilă drept candidat PSD la alegerile prezidențiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.