Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a fost PĂCĂLITĂ: 'Nimeni nu a plătit, mi se părea normal ca în secunda doi să își dea demisia'

Premierul Viorica Dăncilă declara joi, 11 octombrie, că dosarul prin care România solicită finanţarea din bani europeni pentru Centura Capitalei este gata, iar luni va fi transmis Comisiei Europene. Surse de la cel mai înalt nivel al Comisiei Europene au declarat, marţi, pentru STIRIPESURSE.RO, că nu s-a primit dosarul menţionat joi de prim-ministrul Dăncilă.

Gabriela Firea a confirmat, la Antena 3, ceea ce STIRIPESURSE.RO a anunțat în exclusivitate. Primarul general al Bucureștiului îl acuză pe directorul CNAIR, Narcis Neaga, că a mintit-o pe Viorica Dăncilă.

Citește și: eMag dă startul Black Friday. Când se organizează maratonul shopping-ului în 2018

”Am respectat tot ce s-a decis în CEX, deși erau probleme care mă nemulțumeau și vă dau și un exemplu Nu mi s-a părut corect situația în care a fost pusă Viorica Dăncilă. A fost dezinformată de domnul Neaga, șeful CNAIR, care a spus că luni va depune cereri de finanțare pentru fonduri nerambursabile europene pentru centura Bucureștiului. Totul e fals, România e departe de a primi aceste fonduri. Nimeni nu a plătit. Mie mi se părea normal ca în secunda 2, Neaga să își dea demisia, că se laudă că are susținerea președintelui Liviu Dragnea. CNAIR a depus o adresă la Ministerul Fondurilor Europene că va cere, cândva, fonduri de finanțare. Nu există intabulare pentru terenul de la Centură, ca să vedeți cât de departe e.

Neaga a dezinformat-o pe doamna premier ca să arate că lucrează, ca să nu se transfere Centura la Primărie.”, a declarat Gabriela Firea.

Citește și: Moment istoric! România mai bogată decât Ungaria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.