Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă a primit vizit ambasadorului Franţei la Bucureşti, Michèle Ramis

evz.ro
michele ramis

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, a primit-o vineri pe Michèle Ramis, ambasadorul Franței la București, aceasta fiind a doua vizită pe care o primește din partea unui ambasador, în câteva zile, după întâlnirea cu ambasadorul SUA Hans Klemm.

"În cadrul discuției au fost abordate aspecte ale ultimelor evoluții de pe scena politică internă, precum și aspecte ale cooperării bilaterale și la nivel european", se arată în comunicat.

Totodată, au fost abordate aspecte legate de prioritățile și rezultatele Președinției Române a Consiliului UE.

Citește și: Atacat în emisiunea lui Mihai Gâdea, liderul USR-PLUS contractat de Liviu Dragnea anunță: Nu vom mai accepta

În ceea ce privește evoluția PRES RO 2019 în ansamblul său, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat eforturile considerabile dedicate avansării agendei europene, în spiritul abordării unitare, coezive și incluzive asumate la preluarea mandatului, mai preciează sursa citată.

"De asemenea, atât premierul Viorica Dancilă, cât și ambasadorul Michele Ramis și-au exprimat satisfacția pentru modul în care se derulează Sezonul România-Franța, în toate dimensiunile sale", menționează Guvernul.

Ambasadorul Franței este unul dintre oficialii străni care a semnat, la începutul lunii aprilie, scrisoarea prin care câteva state membre își manifestau îngrijorarea cu privire la intenția Guvernului de a modifica prin OUG legislația în domeniul Justiției, aducându-se în acest fel atingere statului de drept.

În urmă cu câteva zile, Viorica Dăncilă a avut o întâlnire și cu ambasadorul Hans Klemm.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.