Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță că NU DEMISIONEAZĂ, 'indiferent de solicitările unora sau altora': 'Suntem un partid responsabil'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă miniștri

Viorica Dăncilă, președintele executiv al PSD, ajunsă numărul 1 în partid, după condamnarea la închisoare cu executare a lui Liviu Dragnea, a anunțat, luni după-amiaza, că nu va demisiona din fruntea guvernului.

”Vreau să asigur că nu-mi voi da demisia indiferent de solicitările unora sau altora. Voi respecta decizia luată în Parlament în urma unei moţiuni de cenzură, dacă aceasta va fi depusă, dar asta nu înseamnă că dacă cineva îmi cere demisia imediat trebuie să acceptăm acest lucru. Suntem un partid responsabil, pentru că avem o guvernare responsabilă. Ne dăm seama că este importantă stabilitatea ţării, este important că încă deţinem preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

Citește și: Liviu Dragnea cu ochii în soare! Unde se află iubita sa, Irina Tănase

Vom veni cu soluţii astfel încât să recâştigăm electoratul, să luăm cele mai bune măsuri şi cred că una dintre cele mai bune măsuri este să continuăm programul de guvernare. Asigur toţi primarii că vom continua programele pe care le-am început, vom continua acordarea fondurilor guvernamentale atât pe PNDL1, cât şi pe PNDL2, dar şi pe Fondul de Dezvoltare şi Investiţii.

Nu există tabere în partid. După cum vedeţi suntem din aproape toate zonele ţării. Discuţiile le vom avea în partid, chiar dacă unele din discuţii vor fi contradictorii, vom ieşi mult mai uniţi, aşa cum trebuie să fie într-un partid care are responsabilitatea guvernării, într-un partid care trebuie să intre întărit în viitoarele alegeri, fie că vorbim de alegerile prezidenţiale, locale sau parlamentare.

Împreună vom lua decizii, împreună vom vedea unde am greşit, care sunt paşii pe care trebuie să-i facem şi cum putem acţiona în perioada următoare într-un mod unitar, într-un mod care să arate unitatea PSD.”, a spus Viorica Dăncilă.

Citește și: Klaus Iohannis a dat cărțile pe față! Ce pregătește după alegerile europarlamentare .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.