Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță condiția PSD pentru guvernul liberal

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, spune că, dacă într-adevăr reprezentanţii PNL nu vor să taie pensiile si salariile, atunci să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor si atunci vor avea sprijinul social-democratilor la formarea guvernului, potrivit News.ro. "Dacă semnează, vom susţine, noi nu vrem ca ţara să stea în instabilitate", afirmă Dăncilă, întrebată fiind dacă în aceste condiţii ar susţine un guvern PNL.

Întrebată, sâmbătă, la sosirea la Romexpo, dacă PSD va da votul în Parlament unui Guvern PNL după ce preşedintele Klaus Iohannis şi liderul PNL, Ludovic Orban, au dat asigurări că nu vor fi tăiate pensiile şi salariile, Dăncilă a spus: "Noi am mai auzit astfel de lucruri şi pe urmă s-a întâmplat altfel. Dacă într-adevăr nu vor să taie pensiile si salariile, să semneze Pactul pentru bunăstarea românilor şi atunci le vom acorda credibilitate".

"Dacă semnează, vom susţine, noi nu vrem ca ţara să stea în instabilitate, aşa cum am spus vreau ca să vină un nou guvern cât mai repede, să fie desemnat cât mai repede un premier, să-şi formeze cabinetul pentru că pentru mine, pentru PSD, este important în primul rând ce se întâmplă în această ţară", a afirmat Dăncilă.

Ea a spus că exclude o colaborare cu Pro România "pentru că întotdeauna au trădat".

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.