Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, ANUNŢ OFICIAL: Guvernul merge în Parlament săptămâna viitoare

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că va merge în Parlament săptămâna viitoare pentru votul de încredere. Liderul PSD a afirmat că nu a decis dacă votul va fi pentru restructurarea Guvernului sau pentru o simplă remaniere.

Viorica Dăncilă a afirmat că PSD va mai avea discuţii cu partidele parlamentare pentru susţinerea Guvernului, mai puţin cu Pro România.

"Am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă. Vom discuta cu partidele politice să obţinem votul de încredere. Au apărut în spaţiul public multe lucruri care nu se pliază pe realitate. Vreau să subliniez că ne dorim să avem votul Parlamentului, dar în cazul în care nu obţinem acest vot Guvernul nu cade.

Voi discuta cu toate partidele, mai puţin cu Pro România. A fost dat un vot în CEx potrivit căruia Pro România nu trebuie să intre la guvernare. Sigur, ne bucurăm dacă parlamentari de la Pro România susţin guvernul", a declarat Dăncilă, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.