Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță că Raed Arafat o poate urma la Palatul Cotroceni: 'Încă un motiv pentru care oamenii nu trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis'

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Arafat

Viorica Dăncilă a lăsat să se înțeleagă, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că în cazul în care ar ajunge președintele României, Raed Arafat, amenințat cu demiterea de către Klaus Iohannis, ar putea să îi fie consilier la Palatul Cotroceni.

”Da (n.r. dacă i-ar putea fi consilier). Este un om pe care eu îl apreciez. Încă un motiv pentru care oamenii nu trebuie să îl voteze pe Klaus Iohannis. Cum poate președintele României să încalce, din nou, Constituția, să îl dea afară din Guvern, să stabilească el. E președintele dictator, care își permite orice și nu îl sancționează nimeni. E un om care urăște foarte mult.”, a precizat Viorica Dăncilă.

Citește și: Un lider PNL anunță că e pericol pentru Klaus Iohannis! Apel la români

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galaţi, că Guvernul face o evaluare în cazul secretarului de stat Raed Arafat şi că aşteaptă ca săptămâna viitoare să primească un răspuns lămuritor.

"Am solicitat o soluţie de la Guvern şi aştept săptămâna viitoare să primesc un răspuns lămuritor, ca să nu spun altceva. Nu o să fac eu o evaluare, dar Guvernul va face o evaluare şi voi insista pe lămuriri în acest sens", a spus Iohannis, întrebat cum a rămas cu schimbarea lui Raed Arafat.

Citește și: DNA reacţionează în forță: Informațiile sunt false

Pe 13 noiembrie, preşedintele Klaus Iohannis a mărturisit că a fost "răscolit" de înregistrarea intervenţiei de la Clubul Colectiv, apărută în spaţiul public, şi a precizat că aceasta trebuie analizată de cei care cercetează faptele petrecute atunci. Întrebat dacă secretarul de stat Raed Arafat ar trebui să rămână în continuare în Guvern, preşedintele a spus că prim-ministrul Ludovic Orban şi echipa lui "vor face o analiză şi vor da un răspuns pe tema aceasta".

Citește și: Un europarlamentar român dă o lovitură istorică! A fost ales .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.