Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă anunță data la care are loc PRIMA ȘEDINȚĂ din cadrul președinției Consiliului Uniunii Europene, la București

dancila juncker

Premierul Viorica Dăncilă a făcut primele declarații după întrevederea de astăzi, de la Bruxelles, cu președintele Comisiei Europene, Jean - Claude Juncker.

"Astăzi am avut reuniunea cu colegiul comisarilor care se înscrie în cadrul întâlnirilor premergătoare preluării președinției. Am vorbit despre cooperarea dintre Guvernul României și președinția UE. Discuțiile au fost constructive, am abordat subiecte care s-au aflat pe agenda UE în următoarea perioadă. Am ascultat cu foarte mare atenție opiniile comisarilor europeni. Au fost opinii exprimate și de membrii guvernului. România își dorește o președinție ambițioasă și realistă, în sensul de a finaliza cât mai multe proiecte și de a soluționa cele peste 200 de dosare. România va avea rolul de mediator imparțial, facilitator de consens. Aștept cu nerăbdare vizita Colegiului Comisarilor, la București, în data de 10 - 11 ianuarie, anul viitor", a declarat Viorica Dăncilă.

Citește și: FORFOTĂ în PSD - Declarațiile GREILOR social - democrați despre OUG pe amnistie și grațiere .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.