Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă apără OUG 13: Este constituțională, dar inoportună

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Sedinta Guvern

Prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, a fost întrebată de jurnaliști cum de a trimis un mail către europarlamentari pentru a apăra prevederile celebrei OUG 13. Dăncilă a spus că a încercat să contracareze minciunile celor de la PNL și a menționat că OUG 13 a fost declarată constituțională de către CCR, însă a precizat că prevederile acestei OUG nu sunt oportune.

”Nu eram premierul României, eram europarlamentar. Trebuia să explic pentru că au fost atâtea atacuri din partea Monicăi Macovei și a europarlamentarilor PNL.

Mail-uri nu am trimis numai eu, toți europarlamentarii trimit astfel de mesaje, pentru că este nevoie să lămurești niște situații.

Europarlamentari de la PNL au venit și au adus în discuție România în PE. Indiferent de ceea ce se întâmplă în România, noi trebuie să rezolvăm totul în țară, nu să ne judece toate celelalte din UE.

OUG 13 a fost declarată constituțională de către CCR. Acum nu o văd oportună, plus că avem un referendum care nu ne permite să dăm OUG pe justiție.”, a declarat Viorica Dăncilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.