Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă are adversar, Liviu Pleșoianu intră în cursa pentru șefia PSD: 'E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume'

Liviu Pleșoianu

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu anunță că azi își va depune candidatura pentru funcția de președinte al PSD la sediul central din Băneasa.

„Astăzi, la ora 12.30, îmi voi depune candidatura la sediul central din Băneasa pentru funcția de președinte al Partidului Social Democrat. De asemenea, mă voi înscrie oficial în vederea desemnării candidatului PSD pentru prezidențiale. Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că VOCEA dumneavoastră se va face auzită! E necesar ca un om neteleghidat să spună lucrurilor pe nume la Congres...”, scrie Pleșoianu pe Facebook.

Vreme EXTREMĂ în sudul țării: Coduri portocalii și galbene de vijelii și ploi. Județele vizate de avertismentul meteorologilor

Social-democraţii se vor reuni în Congres weekendul viitor, pe 29 iunie, pentru alegerea preşedintelui, a preşedintelui executiv şi a secretarului general.

Pentru funcția de președinte PSD și-a anunțat candidatura actualul președinte interimar, Viorica Dăncilă. Ministrul Ecaterina Andronescu a spus, la rândul ei, că nu exclude să candideze pentru cea mai importantă funcție din partid.

Viorica Dăncilă a preluat interimatul conducerii PSD pe 27 mai, după condamanarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.