Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, atac virulent către ministrul Muncii: 'Pensia este un drept, nu o pomană. Nu vă pasă!'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă

Fostul premier și lider PSD, Viorica Dăncilă, a reacționat, pe Facebook, la intenția ministrului Muncii, Violeta Alexandru, de a crește vârsta de pensionare la 70 de ani, punctând că „pensia este un drept, nu o pomană”. Dăncilă a adăugat că liberala nu cunoaște realitățile din societatea românească, unde speranța de viața este de 75 de ani.

Citește și: Ministrul Muncii revine cu noi detalii despre creșterea vârstei de pensionare: 'Suntem departe de a lua o decizie!'

„Declarațiile Ralucăi Turcan și ale ministrului Muncii, Violeta Alexandru, privind creșterea vârstei de pensionare la 70 de ani sunt pur și simplu aberante, în condițiile în care speranța de viață în România este de 75 de ani. Guvernul își mai arată o dată uriașul dispreț pe care îl poartă vârstnicilor și pensionarilor, cărora insistă să le refuze dreptul la o viață liniștită și la pensia pentru care au cotizat în timpul anilor de muncă.

Doamna ministru, nu puteți forța oamenii să muncească până la 70 de ani doar ca să nu mai fie nevoie să le plătiți pensiile! Pensia este un drept, nu o pomană, doamna ministru. Ați arătat încă o dată că nu cunoașteți realitățile din societatea românească și că nu vă pasă mcâtuși de puțin de oaeni!”, se arată pe pagina de Facebook a Vioricăi Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.