Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă câștigă în fața lui Klaus Iohannis în cursa dezbaterilor pentru Palatul Cotroceni

dancila dezbatere

Dezbaterile celor doi candidați la alegerile prezidențiale au fost foarte diferite din toate punctele de vedere. Klaus Iohannis s-a protejat într-un mediu sigur pentru el, s-a ascuns după ușile închise ale Bibliotecii Centrale Universitare. Viorica Dăncilă a fost mai curajoasă, a hotărât să organizeze o dezbatere deschisă pentru toți jurnaliștii și s-a expus unui tir de întrebări timp de aproape trei ore.

La Klaus Iohannis, de la bun început, a fost un eveniment închis, doar pentru anumite persoane atent selectate de actualul Președinte. În mod firesc, atmosfera a fost una închisă la Biblioteca Centrală Universitară, mai mult plictisitoare decât interesantă, fără nicio informație dorită de români, fără nicio știre, fără nicio dezvăluire despre programul prezidențial pentru următorii cinci ani.

De cealaltă parte, Viorica Dăncilă, deși a anunțat cu doar câteva ore înainte organizarea dezbaterii, a reușit să stârnească interesul presei. Accesul la dezbatere a fost liber, au venit zeci de jurnaliști, au avut mai mult de două ore în care au pus câte întrebări au dorit, fără a fi limitați de staff sau de candidat. Unele întrebări dificile, alte întrebări capcană, altele în limbi străine, răspunsuri din partea candidatului la cele peste 200 de întrebări. La Palatul Parlamentului a fost  o atmosferă așa cum era normal într-o campanie electorală. Față în față cu zeci de jurnaliști, fără pauză în discuții, Viorica Dăncilă a reușit să aducă în fața românilor ceea ce s-a așteptat de la bun început: un dialog deschis, cu întrebări și răspunsuri. O dezbatere interesantă, deschisă, total opusă celei formale și controlate impuse de Klaus Iohannis.

Viorica Dăncilă este câștigătoarea serii dezbaterilor electorale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.