Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă crede că adversarul Klaus Iohannis stă în spatele plângerilor penale împotriva sa: 'Sunt lucruri care se leagă, lucruri care nu-i fac cinste'

dancila iohannis

Viorica Dăncilă a declarat, joi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, că adversarul său stă în spatele dosarelor penale întocmite împotriva sa. Primul a fost depus de Ludovic Orban, pentru înaltă trădare, clasat de DIICOT, al doilea a fost depus la DNA. Direcția Națională Anticorupție are un dosar pe numele Vioricăi Dăncilă, în urma unei plângeri depuse de către Tudor Iacov, reprezentantul legal al Asociației de tenis CS Triumf 2000 Craiova. Plângerea îl vizează, de asemenea, pe marele tenismen și omul de afaceri, Ion Țiriac.

”Domnul Iohannis nu s-a dezis de el când Rareș Bogdan m-a amenințat cu dosar la DNA. Nu a avut nicio reacție. Rareș Bogdan a știut ce vor face procurorii, a știut că va fi un dosar penal. Când a depus acea plângere penală Ludovic Orban pentru înaltă trădare, oare ce implicare o fi avut Klaus Iohannis? Sunt lucruri care se leagă, lucruri care nu-i fac cinste. Dacă toți candidații care au fost împotriva lui s-au ales cu dosare penale, care este rolul lui Klaus Iohannis? Asta arată cine a dorit ca Viorica Dăncilă să aibă dosar penal la DNA.

Citește și: Un lider PNL anunță că e pericol pentru Klaus Iohannis! Apel la români

S-ar putea să mă cheme, pot să mă duc la DNA oricând. Eu nu am nimic de ascuns, nu îmi e teamă de nimic.”, a spus Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.