Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre evaluarea rezultatelor: 'Nu venim cu ideea de a face excluderi, vom discuta fiecare judeţ şi vom analiza fiecare localitate în parte'

dancila viorica

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a anunţat că marţi urmează să aibă loc o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD, în cadrul căreia vor fi analizate rezultatele obţinute în primul tur al alegerilor prezidenţiale, potrivit Agerpres.

"O analiză a rezultatelor pe fiecare judeţ în parte, pe fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mult mai bune. (...) Nu venim cu ideea de a face excluderi, vom discuta fiecare judeţ şi vom analiza fiecare localitate în parte. Fiecare preşedinte de organizaţie trebuie să justifice într-un fel rezultatul obţinut, ce a mers, ce nu a mers. Este o analiză de partid, o analiză normală după alegeri. (...) Eu cred că este important să vedem ce s-a greşit, unde s-a greşit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la un rezultat mai slab în anumite judeţe şi să avem o abordare constructivă", a afirmat liderul social-democraţilor, candidat al PSD.

Citește și: EXCLUSIV Cine e omul din umbră al noului ministru de Interne, Marcel Vela

Întrebată cum îşi explică faptul că a obţinut locul doi în judeţe în care social-democraţii obţineau în mod tradiţional primul loc la alegeri, Viorica Dăncilă a spus că preferă să discute întâi cu preşedinţii organizaţiilor.

"Motive pot fi foarte multe. (...) Cred că multe din rezultate arată şi puterea pe care o are liderul în judeţul respectiv şi cred că fiecare va veni mâine şi va justifica rezultatul", a precizat ea.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Central, Mircea Preoţescu, a anunţat luni că, după numărarea voturilor din 18.781 de secţii, preşedintele Klaus Iohannis conduce la primul tur al alegerilor prezidenţiale cu 36,91% din voturi, urmat de candidatul PSD Viorica Dăncilă - 23,45% şi de candidatul Alianţei USR PLUS Dan Barna - 14,19%. Iohannis a obţinut 3.162.105 voturi, Dăncilă - 2.009.045 de voturi, iar Barna 1.215.765 de voturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.