Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, despre ideea că Vâlcov ar fi 'adevăratul premier': 'Nu aş accepta niciodată să fiu pe post şi cineva să ia decizia în locul meu'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Darius Valcov

Viorica Dăncilă vorbeşte într-un interviu pentru "Adevărul" despre influenţa lui Darius Vâlcov în Guvern. Premierul afirmă despre consilierul său că este bine pregătit, însă neagă faptul că aceasta ar conduce din umbră Executivul.

"Pe probleme economice, Darius Vâlcov este bine pregătit. Este un om care char ştie economie. Dar asta nu înseamnă căt tot ce se decide pe probleme economice poartă amprenta lui Darius. Legat de ordonanţa 114, eu am recunoscut că s-a făcut o greşeală. Drept dovadă am spus că trebuie să avem flexibilitate,să purtăm dialog, astfel încât să putem să reglementăm ceea ce a fost greşit. Ordonanţa 114 are şi lucruri bune: creşterea punctului de pensii, creşteri de salarii, se referă la primării, la partea administrativă", a declarat Dăncilă.

CITEȘTE ȘI: Ce boli poate ascunde o banală durere de cap. SEMNE că trebuie să mergi IMEDIAT la medic

Întrebată cât adevăr este în ideea că Vâlcov ar fi adevăratul premier, Dăncilă a răspuns: "Eu am auzit atât de multe lucruri, încât nu mă miră absolut nimic. Semnăturile le pune premierul. Adoptarea actelor normative se fac de către premier. Deciziile le ia premierul. E exclus aşa ceva. Şi vreau să vă spun că nu aş accepta niciodată să fiu pe post şi cineva să ia decizia în locul meu. Multe dintre decizii s-au luat la partid pentru că noi aplicăm programul de guvernare. Acesta este un lucru corect. Că Darius Vâlcov a lucrat la partea economică a programului de guvernare foarte mult, este un lucru corect. Dar nu  Darius Vâlcov ia deciziile."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.