Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă dezvăluie ce l-ar întreba pe Iohannis dacă ar exista o dezbatere electorală între ei

Facebook
dancila

Viorica Dăncilă, candidata PSD la Preşedinţia României, dezvăluie ce l-ar întreba pe preşedintele Iohannis dacă acesta ar accepta să participe la o dezbatere electorală.

"De ce nu aţi făcut nimic în cei cinci ani de mandat? Cum aţi acceptat să primiţi bani, salariu din partea românilor fără să faceţi nimic pentru români?" - este întrebarea pregătită de Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD l-a criticat dur pe Klaus Iohannis pentru declaraţia acestuia cu privire la "războiul" pe care l-ar duce împotriva social-democraţilor.

"Eu nu sunt în război cu nimeni. Este regretabil să auzim ca Klaus Iohannis este în război cu oamenii, cu un partid politic, pentru că un preşedinte ar trebui să aducă pacea. De fiecare dată a reuşit să inducă foarte multă ură în societate. Cum să spui că eşti în război cu un partid politic? El trebuie să fie preşedintele tuturor românilor. Atitudinea pe care o are arată că nu îşi înţelege rolul, nu înţelege ce scrie în Constituţia României. Este abordarea unui om care vrea dezbinare în societate, discurs extremist, ceea ce nu se pliază pe realiateta din România. Avem nevoie de un preşedinte care să aducă unitate", a declarat Dăncilă, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.