Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă, după negocierile tensionate de la Guvern: 'Vrem să îi ascultăm mai mult, mai des și să oferim soluții concrete'

viorica dancila

Premierul Viorica Dăncilă afirmă, dupî negocierile cu reprezentanţii Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România, că tinerii reprezintă o prioritate absolută pentru Guvern.

"Pentru Guvernul pe care îl conduc, tinerii și viitorul lor în țară rămân o prioritate absolută. Am avut astăzi o întâlnire la Palatul Victoria cu tineri studenți, o discuție deschisă și aplicată cu reprezentanți ai noii generații în care credem și pe care vrem să îi ascultăm mai mult, mai des și să oferim soluții concrete la nevoile pe care le au. Știm că tinerii de astăzi au nevoie de toată înțelegerea și suportul nostru și suntem aici pentru ei. Împreună, prin dialog și cu atenție la problemele reale ale societății, construim România de mâine", scrie premierul pe Facebook.

O perspectivă mai puţin optimistă a avut președintele Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), Petrițor Laurențiu Țucă. Acesta a anunțat că discuțiile cu premierul Viorica Dăncilă la Guvern nu au ajuns la un rezultat concret, precizând că au fost rechemați marți, ora 14.00, la o nouă întrevedere.

Întrebat ce a declarat premierul, președintele ANOSR a spus că răspuns că: „Doamna Dăncilă a venit cu o propunere de a semna un protocol de colaborare între Guvernul României și Federațiile Studențești. Vom discuta mai multe la întâlnirea de marți”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.