Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă face anunțuri CRUCIALE despre PENSII și SALARII: Cu cât vor crește

Trecerea contribuțiilor de la angajator la angajat lși revoluția fiscală au creeat un scandal imens în România. Foarte mulți cetățeni spun că le-au scăzut salariile sau că urmează să scadă. Premierul Viorica Dăncilă spune de ce au scăzut unele salarii.

"Principiul plată egală pentru muncă egală e un principiu european și de justiție socială. Acesta este unul dintre principiile noastre. Așa cei cu salarii foarte mari au avut parte de scăderi salariale. Vom crește salariile în învățământ cu 20% până în 2022. Vrem să reducem decalajele. S-a crescut salariu minim și așa cei de jos au fost ajutați", a spus Dăncilă în direct la Antena 3.

Citește și: Ieșire VIOLENTĂ a Elenei Udrea, după declarațiile făcute de Kovesi! „Nu mi-a trecut prin cap să filmez gențile cu bani”

Dăncilă a vorbit și despre scandalul din jurul formularului 600, dar și despre viitoarea lege a pensiilor. "Au fost multe nemulțumiri legate de formularul 600. Căutăm soluții. Am identificat mai multe. În viitor va fi un singur formular și o singură plată. Aceasta va fi făcută în a doua parte a anului. Legea pensiilor va fi lăsată în dezbatere publică și va fi gata până la finalul acestui an. Nu va scădea nicio pensie. Vom avea la muncă egală, pensie egală. În 2018 punctul de pensie va fi 1.100 lei, în 2019 punctul de pensie va fi 1.265 lei, în 2020 punctul de pensie va fi 1.775 lei.", a ai spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.