Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă face cadou funcția de Avocat al Poporului celor de la ALDE. Ce spune despre susținerea lui Mugur Isărescu la șefia BNR

Inquam Photos / George Calin
dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că în interiorul coaliţiei PSD-ALDE s-a stabilit că propunerea pentru funcţia de Avocat al Poporului va reveni celor de la ALDE şi a afirmat că încă nu s-a discutat despre numele celor care ar putea să ocupe această funcţie. 

"Avocatul Poporului este al celor de la ALDE. Nu am stabilit nume", a declarat premierul, la Palatul Parlamentului, după şedinţa coaliţiei de guvernare, conform agerpres.ro

Întrebată dacă Mugur Isărescu are susţinerea PSD pentru un nou mandat de guvernator al Băncii Naţionale a României, Dăncilă a spus: "Vom discuta despre acest lucru".

Dezvăluiri INCENDIARE - Ce pensie încasează Miron Cozma: 'ANAF-ul îmi reține jumătate'


"Am discutat despre numărul de locuri (în Consiliul de Administraţie al BNR- n.r.), despre ponderea pe care o are fiecare partid, numărul de locuri în cadrul BNR în funcţie de numărul de locuri din Parlament", a afirmat Dăncilă. 

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au avut luni pe ordinea de zi procedura de numire a membrilor Consiliului de Administraţie al BNR. 

Dăncilă a menţionat că alianţa de guvernare încearcă să adopte cât mai repede proiectul de revizuire a Constituţiei, iar primul pas va fi o iniţiativă legislativă în acest sens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.