Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă face portretul robot al viitorului ministru al Educației, înainte de CEX-ul PSD

Inquam Photos - George Călin
Inquam Viorica Dăncilă PSD

Președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea ședinței Comitetului Executiv Național (CEx) al PSD, întrebată pe cine susține ca ministru la Educație, că această chestiune va fi discutată în CEx, precizând că trebuie să fie "un om care să cunoască sistemul".

Citește și: Codrin Ștefănescu acuză acordul 'cumplit' dintre Dăncilă și Tăriceanu: Uită de toate ticăloșiile și umilințele?

Întrebată pe cine susține la Ministerul Educației, premierul Viorica Dăncilă a replicat: "O să vă spun după ce o să am votul CEx-ului. Un om care să cunoască sistemul".

Liderul PSD a mai precizat că în ședința CEx vor fi discutate și propunerile de vicepremieri pe probleme economice și parteneriate strategice.

Social-democrații s-au reunit vineri, la Parlament, în ședința Comitetului Executiv al partidului, pentru a discuta despre organizarea Congresului de sâmbătă, dar și despre propunerile de miniștri pe care liderul PSD urmează să i le trimită lui Klaus Iohannis.

Surse din interiorul PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că Viorica Dăncilă îl va propune pe Mihai Fifor la Interne, după finalizarea perioadei de interimat.

Pentru funcția de ministru al Educației sunt vehiculate mai multe nume, printre care și Radu Szekely, fost consilier al ministrului Ecaterina Andronescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.