Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Viorica Dăncilă gonește fără frâna de mână în cursa prezidențială

Inquam Viorica Dăncilă

PSD și-a bătut în cuie un calendar prezidențial care nu ia în calcul moțiunea de cenzură de joi și riscul demiterii Guvernului, spun surse din partid.

Vineri, după votul la moțiune, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, va participa la o sedinta de campanie cu toate organizatiile judetene ale partidului, prima de acest tip in cursa pentru Cotroceni. Surse din partid spun ca sedinta este mai mult tehnica si ca vor participa 4-5 reprezentanti din fiecare judet, cate un responsabil de relatia cu presa si cu retelele de socializare, de exemplu. 'Dancila a intrat 100% in campanie. Acum trebuie sa intre si partidul in formatie de lupta', zic sursele citate. Pesedistii spun ca nu au discutat ce se intampla daca trece motiunea de cenzura dar recunosc ca o demitere a Vioricai Dancila din functia de premier nu ar ajuta-o in candidatura la prezidentiale.

Sambata, la Romexpo, in prezenta a circa 10.000 de persoane, Dancila isi va prezenta programul de prezidențiabil.

S-au reactivat si departamentele PSD. A avut loc deja o prima sedinta sub conducerea noului sef al Consiliului National PSD, Ionut Vulpescu, in care s-a vorbit despre „necesitatea asumării unei identități ideologice mai clare” și „nevoia întoarcerii PSD către baza sa de membri și simpatizanți”, dar s-a discutat si despre viitoare măsuri pe care Guvernul le-ar putea implementa, precum situația minerilor din Valea Jiului, starea sistemului energetic național, măsuri de sprijinire a agricultorilor și antreprenorilor, pachetul social garantat pentru educație, o mai bună cooperare între cele două camere ale Parlamentului dar și viitorul pieței muncii în contextul dezvoltării Inteligenței Artificiale și a automatizării tot mai multor procese industriale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.