Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă iese la rampă: Anunţ despre posibilele remanieri

În ultima vreme, au apărut în spaţiul public mai multe infirmaţii conform cărora mai mulţi miniştri ar fi vizaţi de o posibilă remaniere. Dănuţ Andruşca de la Economie ar fi fost pe lista neagră. Premierul Viorica Dăncilă iese la rampă şi face lumină în acest subiect.

"Această informaie de remaniere este o ştire falsă. Nu există nicio idee de remaniere în privinţa niciunui ministru. Această informaţie legată de remanierea guvernamentală este total neîntemeiată. Dar sigur că nu am avut absolut nicio discuţie legată de remanierea guvernamentala şi, aşa cum a fost specificat de către cei doi preşedinţi ai coaliţiei de guvernare, domnul Liviu Dragnea şi domnul Călin Popescu-Tăriceanu, o evaluare a miniştrilor se va face în cadrul coaliţiei de guvernare. Nu a fost făcută nicio evaluare, nu putem vorbi despre o remaniere şi infirm această ştire", a spus Dăncilă.

Premierul se află în vizită de lucru în Dâmboviţa, şi a promis mai multe ajutoare pentru firmele care îşi desfăşoară acolo activitatea. " Sunt bariere legislative, dar şi de infrasttructură şi utilităţi în calea investiiilor. Încurajăm investiţiile prin măsuri concrete. Trebuie să facem multe lucruri concrete, să remediem problemele din zonă. Am solicitat şi am încurajt investiţiile. Căutăm să sprijinim şi să căutăm noi puncte de interes pentru astfel de investiţii.

Ştiu despre alunecarea din teren din Văleni. Au fost probleme. Arafat a fost în zonă. Încercăm să-i ajutăm pe oameni", a mai spus Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.