Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Viorica Dăncilă îi dă frisoane lui Liviu Dragnea: 'Pe lângă șapte bărbați care mă urăsc, iată că a venit și al optulea'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila cex

Viorica Dăncilă a declarat, referitor la contestația lui Liviu Dragnea privind alegerea ei ca președinte al PSD, că nu o bucură acest lucru. Ea că a apărut, pe lângă cei șapte bărbați care o urăsc și atacă, și un al optulea, însă se poate lupta cu toți opt.

„Nu pot să spun că mă bucură acest lucru. Aș minți și am spus că voi spune de fiecare dată adevărul. Pe lângă șapte bărbați de stat care mă urăsc și mă atacă, iată că a venit și al optulea. Pot să mă lupt cu toți opt”, a afirmat Viorica Dăncilă, marți seara la Antena 3, întrebată cum comentează faptul că Liviu Dragnea a contestat alegerea ei în funcția de președinte al PSD.

Citește și: Vești uriașe! Se dau bani de la stat

Curtea de Apel București a respins cererea lui Liviu Dragnea de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene în dosarul în care acesta contestă noua conducere PSD, stabilită la Congres. Instanța a respins și cererea de sesizare a CCR.

Dragnea a formulat apel la decizia Tribunalului Bucureşti prin care a respins, în data de 9 august, cererea de intervenţie depusă de fostul lider al partidului referitoare la deciziile de la Congresul PSD, confirmând astfel noua conducere social-democrată.

Citește și: Vești bune pentru conducătorii auto- A fost depus un proiect important

Liviu Dragnea este încarcerat în Penitenciarul Rahova, începând cu 27 mai, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.